Mozdulj! Samu Kriszta Mazsi és Szabó Mariann Vácon

Samu Kriszta Mazsi és Szabó MariannSamu Kriszta Mazsi és Szabó Mariann barátsága hosszú évekre nyúlik vissza. A párost így nem csoda, hogy egyszerre ismerte a közönség, amikor 2010-ben az első hazai X-Faktorban fogadásból elindultak. A hétvégén Vácott lépnek fel.

Az X-Faktorban Mariann jutott tovább, aki egészen a negyedik élőadásig menetelt. A lány kiesése után a csajok kijöttek egy pörgős, vidám duettel, amely a Mozdulj címet kapta.

A közös munkát annyira megkedvelték az énekesnők, hogy a tavalyi esztendő végén egy különleges, akusztikus bandát hoztak létre közösen, amelyet M’n’M-re kereszteltek. A csapatban Mariann és Mazsi mellett Andrási Misi (gitár) és Németh-Szabó Tamás (cajon) bizonyítja tehetségét, ám mivel Tomit munkái jelenleg külföldre szólítják, így Bokros László (Szabó Mariann and the FAT Groove) helyettesíti majd ebben az időszakban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Igazi varázslat volt hétvégén a Gyadai-réten

Aki tehát szeretné megismerni Mazsi és Mariann világát, az február 15-én, szombaton mindenképpen látogasson el a Suti Brothers Pub-ba ( Vác, Dózsa György út 33.)! A koncert 21 órakor kezdődik! (Váci Napló)

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments