Mozdulj! Samu Kriszta Mazsi és Szabó Mariann Vácon

Samu Kriszta Mazsi és Szabó MariannSamu Kriszta Mazsi és Szabó Mariann barátsága hosszú évekre nyúlik vissza. A párost így nem csoda, hogy egyszerre ismerte a közönség, amikor 2010-ben az első hazai X-Faktorban fogadásból elindultak. A hétvégén Vácott lépnek fel.

Az X-Faktorban Mariann jutott tovább, aki egészen a negyedik élőadásig menetelt. A lány kiesése után a csajok kijöttek egy pörgős, vidám duettel, amely a Mozdulj címet kapta.

A közös munkát annyira megkedvelték az énekesnők, hogy a tavalyi esztendő végén egy különleges, akusztikus bandát hoztak létre közösen, amelyet M’n’M-re kereszteltek. A csapatban Mariann és Mazsi mellett Andrási Misi (gitár) és Németh-Szabó Tamás (cajon) bizonyítja tehetségét, ám mivel Tomit munkái jelenleg külföldre szólítják, így Bokros László (Szabó Mariann and the FAT Groove) helyettesíti majd ebben az időszakban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Aki tehát szeretné megismerni Mazsi és Mariann világát, az február 15-én, szombaton mindenképpen látogasson el a Suti Brothers Pub-ba ( Vác, Dózsa György út 33.)! A koncert 21 órakor kezdődik! (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments