Volt váci tehetségkutatóban zsűrizik Kullai Timi

Kullai Tímea énekes-vágottAz eredetileg Vácról indult, de már Dunakeszin meghirdetett Dunakanyar Hangja névre hallgató tehetségkutatót idén ötödször rendezik meg, és ezúttal a Megasztár által felfedezett Kullai Tímea is a mentorok székében foglalja el helyét.

Szerdán tette közé hivatalos Facebook-oldalán a 2011-es Megasztár felfedezettje, a magyar származású Kullai Timi, hogy ezúttal zsűriként próbálja ki magát egy dunakanyari tehetségkutatóban.

Az énekesnő így nyilatkozott erről a Napi Ásznak:

Taxi-kocka– Borzasztó megtisztelőnek érzem, hogy megkerestek a szervezők ezzel a feladattal, és felkértek, hogy legyek én is zsűritag! Számomra ez egy vadonatúj dolog lesz, mármint nem a közeg, mert sok ilyen versenyen voltam én magam is. Nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy ezen a téren mennyire tudok átütő lenni, és mennyire tudok én is hozzájárulni tapasztalataimmal az ő sikerükhöz, boldogulásukhoz!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lukács Andrea: Törés

Timi ígéri, nem fog durván elbánni a versenyzőkkel, inkább bátorítani fogja őket, mint kritizálni. Az Első Emelet frontembere, Kiki, valamint a Csomópont Tehetséggondozó Program szakmai vezetője, Karacs Miklós mellett fog helyet foglalni a zsűri soraiban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments