Mától magyarul is elérhető a Pinterest oldala

pinterest logóA világszerte több tízmillió felhasználót kedvenc érdeklődési területeiken és jövőjük tervezésében inspiráló Pinterest immár magyar nyelven is elérhető.

A mai naptól Magyarországon magyar nyelven férhetünk hozzá a Pinterest weboldalához, továbbá iOS és Android mobiltelefon-alkalmazásaihoz. A társaság folyamatosan bővíti azon nyelvek sorát, amelyeken már elérhető a szolgáltatás.

“Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy magyar nyelvű felhasználóink számára immár az anyanyelvükön is hozzáférhető oldalunk, ahol a legkülönfélébb témákban gyűjthetik össze és tűzhetik ki falukra kedvenc dolgaikat” – kommentálta a fejlesztést Matt Crystal, a Pinterest nemzeközi kapcsolatókért felelős vezetője. “A Pinterest már eddig is széles felhasználói bázissal rendelkezett Magyarországon, gyűjtögetett és tűzött ki képeket Pinterest-falára a legnépszerűbb divat, utazás, művészetek, gasztró és dekoráció témákban. A ma elérhetővé tett lokalizációval a magyar felhasználók saját nyelvükön fedezhetik fel hobbijukat és kedvenc érdeklődési területüket.”

Az elmúlt év során a Pinterest több mint 20 nyelvre fordította le szolgáltatását, 2014-ben pedig további új nyelveken válik majd elérhetővé a platform.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  15 kategóriában adták át a Street Kitchen Guide díjait – Vácról a Lujza & Koriander csapata is bekerült Street Kitchen Food Guide-ba

Az emberek a Pinterestet többnyire kívánság- és úticéllisták összeállítására, az otthonuk dekorációjának tervezésére, receptek megosztására, és sok egyéb érdeklődési körben való kép és információ összegyűjtésére és megosztására, kreatív inspirálásra és inspirálódásra használják. A hasonló érdeklődési körrel bíró felhasználók (pinnerek) egyenként is követhetik egymás különböző tematikájú listáit, tudják saját falukra kitűzni aktuális kedvenc dolgaikat.

A platform mindenki számára elérhető a www.pinterest.com oldalon, illetve letötlhető iOS és Android okostelefon-alkalmazásként. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments