Megépítené végre a dunai hidat Vácnál Harrach Péter

Harrach Péter sajttáj-520t

Köszönetet mondott a választók bizalmáért Harrach Péter, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként nagy fölénnyel megnyerte a vasárnapi parlamenti választást. „Jó érzés számomra, hogy ötödik alkalommal sikerült egyéni körzetben megszereznem a mandátumot” – fogalmazott Harrach Péter. Szerinte a kormánypártok kampányukat a teljesítményükre alapozták, míg a baloldal a „gyűlölet kultúrájára” építette a korteskedést.

Harrach Péter keddi sajtótájékoztatóján kijelentette: vállalja, hogy minden választópolgár képviselője lesz. „Vác és a környező települések fejlődését, erősödését kívánom szolgálni” – tette hozzá a politikus.

A sajtótájékoztatón Fördős Attila polgármester fontos eredménynek tartotta, hogy a váciak nagy többsége elment szavazni. Gratulált Harrach Péternek a megválasztásához és arra kérte, hogy a városban már megteremtett nyugalom fenntartásában továbbra is vegyen részt.

Pető Tibor alpolgármester, a Fidesz váci szervezetének elnöke, Harrach Péter kampányának irányítója elsőként csapata tagjainak mondott köszönetet. Kiemelte, hogy a sikerhez kellett a jó kormányzati és önkormányzati teljesítmény és egy olyan jelölt, aki garanciát jelent arra, hogy a fejlődés folytatódik. Figyelemre méltónak tartja, hogy a korábban hagyományosan a baloldalt támogató városrészekben, mint például a Földváry téri lakótelepen és deákvári lakótelepen is a Fidesz kapott többséget.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Az ismét megválasztott országgyűlési képviselő a Váci Napló kérdésére egyebek között elmondta: a következő négy esztendőben is a nemzeti érdekek képviselete és egy normális társadalom építése marad a kormányzati munka középpontjában.

mikrofonHarrach Péter a választókerületi tervekről

https://vaci-naplo.hu/_wp-hang-video/Harrach-Peter-a-valasztokeruleti-tervekrol.mp3

 

A választókerületi feladatokról szólva Harrach Péter kiemelte: Vácott mindenképpen az egyik legfontosabb feladat a mélygarázs „örökségének” felszámolása és a gátépítés befejezése. Emellett szükséges a Duna-híd megépítése is. A Börzsöny turisztikai fejlesztése szintén a következő ciklus egyik célja. Ugyancsak fontos lesz a megye hazai forrásokból való kiemelt támogatása, hiszen a központi régióban hátrányos helyzete miatt kevesebb uniós forráshoz juthat.

Egy, az esetleges kormányzati szerepvállalását firtató újságírói kérdésre azt válaszolta: Orbán Viktort az egyik legnagyobb államférfinak tartja. Ha bármilyen megbízást kap tőle, azt örömmel vállalja. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

3 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments