Pedofilügy: első fokon felmentették a váci börtön őreit

T. Gábor elítélt dunakeszi pedofil tanárFelmentették azokat a váci börtönőröket, akikről a pedofíliával vádolt dunakeszi tanár azt állította, hogy eltörték a kezét. T. Gábort (48) első fokon 8 év fegyházra ítélte a bíróság, amiért a vádak szerint éveken keresztül szexuális játékokra biztatta a rá bízott a diákokat.

A botrány kipattanása után a férfi a váci börtönbe került, ahol állítása szerint két smasszer megbilincselte, és séta közben lelökte a lépcsőn, ami miatt eltört a bal karja.

A bíróság szerint azonban nem lehetett bebizonyítani, hogy az őrök zúzták volna össze a férfi kezét. A szakértői vélemények azt is megállapították, hogy a pedagógus akár magának is okozhatta a sérülést.

A Blikk cikke szerint bár az ügyész az ítélet ellen nem fellebbezett, hanem három nap gondolkodási időt kért, az egyik őr, O. Zoltán nem akarja ennyiben hagyni az ügyet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

– Védencünk fontolgatja, hogy fellebbez az ítélet ellen. Szeretné ugyanis, ha a bíróság nem bizonyítottság, hanem bűncselekmény hiánya miatt mentené fel – mondták O. Zoltán ügyvédjei, dr. Fridrik József és dr. Csikiné dr. Rusvai Ágnes. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments