Ellopták az igazgatóhelyettes biciklijét az iskolából

04_1-es kamAz elmúlt héten különös bűncselekmény történt Vácott a piarista gimnáziumban. Világos nappal lopták el az igazgatóhelyettes kerékpárját az udvarról.

"Csütörtökön fényes nappal (fél 12-kor) az iskolám zárt udvaráról (VÁC, Piarista Gimnázium) ellopták a biciklimet. Az elkövető átmászta a falat, majd kifelé is a falon keresztül távozott – a biciklit átdobta a falon. (A kamera rögzítette.) A tettest is és a kerékpárt is körözik!" – írja Kalász Ákos a Facebook oldalán.

Kéri, hogy ha látja valaki a kerékpárt Vácott vagy a környékén, segítsen, s jelentkezzék a rendőrségen! "Sokat jelent nekem ez a bicikli. 13 ezer közös kilométer, sok túrázás a diákjaimmal (pl. Róma…), gyerekeimmel" – írja.

red bull

A kerékpár jellegzetességei: RED BULL felirat + Twister, a kormányon "bikaszarv", Sigma kilométeróra, kosáradapter, bal oldalon tükör, fekete fixálható teleszkóp, XT hajtókar, egyedi csomagtartó (ami már lekerülhetett).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

"Kérek mindenkit, hogy ossza meg a bejegyzést, hátha… Néhány hónapja egy japán világutazónak a biciklije előkerült, miután Budapesten ellopták. Hátha most is segíthet az Facebook" – jegyzi meg.

A feljelentés után a rendőrség értékelte a biztonsági kamera videófelvételét, ezek alapján azt mondták, hogy a tettes öltözéke jellegzetes: szürke sportmelegítő, kapucnis felső + a jobb oldalon kívülről befelé tartó  Adidas-jel. 170 centi körüli, jó mozgású, szálkás testalkatú, 60 kg körüli férfi. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments