Elszúrta a mostani hétvégénket az időjárás

időjárásSzombaton napközben egy hidegfront hatására a megnövekvő felhőzetből egyre többfelé kialakulhatnak záporok, viharos széllökésekkel, helyenként felhőszakadással vagy jéggel kísért heves zivatarok is. Zivataroktól függetlenül is egyre többfelé megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik a szél, délután 15-24°C várható.

Vasárnap hűvös, szeles nap jöhet, főként az ország déli és keleti részein lehet tartósabb csapadék, napközben azonban északnyugat felől fokozatosan csökkenni kezd a felhőzet. Hajnalban 5-11, délután 10-17 fokot mérhetünk, a tartósabban csapadékos déli és keleti tájakon lesz hűvösebb – írja az idokep.hu.


Hétfőn már sok napsütésre, de még hűvös időre készülhetünk. A kezdetben még élénk, keleten olykor erős északi szél délutántól fokozatosan mérséklődik.

Kedden a meglehetősen hűvös hajnalt követően országszerte sok napsütésre, kellemes 20°C körüli hőmérséákletű időre készülhetünk. A Dunántúlon élénk, északnyugaton akár erős lökések is kísérhetik a délkeleti szelet. A tiszta időben erős lesz az UV-sugárzás! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments