Felajánlásokat vár a karitász a gyermeknapra

karitasz logoVácott a Rózsakertben gyermeknapi programot szervez a karitász május 25-én, vasárnap 11 órától. A program célja elsősorban az, hogy felhívja a figyelmet azon gyermekek helyzetére, akik mélyszegénységben élő családokban nevelkednek.

„Ingyenesen biztosítunk olyan lehetőségeket, amit a családi kassza nem tenne lehetővé. A látókörünkben lévő családokban sok esetben a mindennapi kenyér is hiányzik, nem jut rendes cipőre, de gondot jelent még az óvodai, iskolai tisztasági csomag megvásárlása is” – írják felhívásukban.

"Programunkat azért is tettük közzé már egy hónappal a rendezvény előtt, mert szeretnénk megszólítani mindazokat, akik a gyermekek öröméért a karitászon keresztül felajánlásokkal segítenék, tennék szebbé ezt a napot."

Amit a felajánlóktól várnak: gyümölcs, rostos üdítőital, keksz, multivitamin pezsgőtabletta, fogkefe, fogkrém, szappan, vécépapír, papírzsebkendő, de lehet iskolaszer, játék, gyermekruha vagy pénzbeli hozzájárulás is az adományok között

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

A felajánlásokat e-mailben a szentannavac@gmail.com-ra, telefonon a 30/9490-745 számra, vagy a Szent Miklós plébániára, a Konstantin tér 11-be várják. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments