Jótékonysági sárkányhajózás a váci óvodák javára

Dunai SárkányokVác Város Önkormányzatának, az intézmények fenntartójának jóváhagyásával és támogatásával első alkalommal kerül megrendezésre a váci Duna-parton a jótékonysági sárkányhajózás két váci óvoda javára.

Május 31-én, szombaton 15-től 17 óráig a Hársfa utcai óvoda, míg június 1-jén 10-től 14 óráig a Diófa utcai óvoda javára lehet hajóba szállni a Dunai Sárkányokkal. A programon bárki részt vehet.

A hajózásnak nincs szabott ára, mindenki annyit tesz a "kalapba", amennyit szán. A teljes bevétel az óvodákhoz kerül, ahol saját terveik, céljaik megvalósításához használják fel a befolyt összeget. Mivel e hét végén nem várható kánikula, ezért a szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy az időjárásnak megfelelően öltözködjenek és lehetőleg hozzanak magukkal száraz váltóruhát is.

Amennyiben ez a kísérleti program sikeresnek bizonyul, a későbbiekben is várható lesz hasonló közös megmozdulás az egyesület és az intézmények együttműködésével. (Szabó Miklós elnök, Dunai Sárkányok STE Vác)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments