KAJAK: Csernák Edina párosban kijutott az Eb-re

Csernák Edina és Váczai Enikő a győri EB-válogatónA kajakosoknál a Boros Adrián, Solti László és a Csernák Edina, Váczai Enikő, a kenusoknál pedig Viola Viktor, Bodonyi András kettős szerzett indulási jogot a júniusi pöstyéni maratoni Európa-bajnokságra, miután az elmúlt szombaton megnyerték a győri bajnokságot. Edina érthetően nagyon boldog volt.

– A felkészülést februárban kezdtem, Babella Balázs meghívására volt szerencsém kimenni három hétre Szingapúrba, ahol sikerült megalapozni a jó mozgást, a technikát, és melegben, nagyon jó körülmények között edzhettem – mondta a Váci Naplónak a Váci Vasutas SE versenyzője. – A hazaérkezés után itthon, Vácon készültem egészen a válogatóig.

olvasd el3Enikővel egy hosszú evezés, a Szentendrei szigetkerülés – amely 66 km – során döntötték el, hogy kipróbálják magukat párosban is a válogatón.

Az idei legfőbb álma, vágya, hogy a szeptemberi oklahomai világbajnokságra kvalifikálja magát. A tavalyi világbajnoki válogatót sajnos egy csuklóműtét miatt ki kellett hagynia, így most még elszántabban készül a megmérettetésre. (Váci Napló)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A teljes cikk a Váci napló május 23-i pénteki számában olvasható el.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments