Fél áron a Kemencei Erdei Múzeumvasút Napjára

MÁV logóBármely belföldi állomásról 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Szob állomásra, a szombati, július 26-i Kemencei Erdei Múzeumvasút Napjára utazóknak. 

A rendezvényen résztvevőknek lehetőségük lesz az erdei vasútüzem érdekességeinek megtekintésére, láthatnak kovács- és favágó bemutatót, valamint egyebek közt veterán motorokat, autókat és tehergépkocsikat. Ugyan a kisvasúti nap szombaton lesz, de a kedvezményes menetjeggyel akár már pénteken el lehet indulni a Börzsönybe, a hazautazást pedig vasárnapra is el lehet halasztani.

Menetjegyeiket bármelyik MÁV-START belföldi pénztárban megvehetik a július 26-i rendezvényre vasúttal érkezők. Csak  akkor érvényes a jegy visszautazásra, ha azt a Kemencei Erdei Múzeumvasút pénztárában szombaton lebélyegeztetik. Ehhez a jegy tulajdonosának be kell mutatnia a kisvasúti programra szóló részvételi jegyet. Másodosztályon, belföldi utazásra lehet igénybe venni a kedvezményt, az első kocsiosztállyal történő utazáshoz a teljes árú kocsisosztály-különbözetet meg kell fizetni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Legkorábban a programot megelőző napon, július 25-én 0 órától lehet megkezdeni az utazást, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, július 27-én 24 óráig be kell fejezni. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments