Forgalomkorlátozások a vigalom ideje alatt

a városházaA vigalom miatt az érintett városrészek forgalma ideiglenesen átalakul. A változásokról a városháza közleményt adott ki.

A szervezők kérik, hogy járművekkel a várható nagy galogosforgalom miatt fokozott figyelemmel közlekedjenek és tartsák be az állandó és ideiglenes közlekedési szabályokat. Ha valami nem világos, kérjenek segítséget a forgalomirányítóktól.

» 2014. július 17-én csütörtökön 8 órától a Bajcsy Zsilinszky utca és az Ilona utca a város felé lesz egyirányú.

»  2014. július 17-én csütörtökön 8 órától a Burgundia utca a Bajcsy Zsilinszky utcától a Budapesti főút felé egyirányú lesz.

»  2014. július 17. 18 órától a nyitóceremónia végéig (kb. 18:30) a Konstantin téren a táblával kijelölt helyeken megállni tilos.

»  2014. július 17. 8 órától 2014. július 21. 18 óráig a Duna-parton a kerékpárút Gombás patak hídja és a révátkelő közötti szakasza elveszti kerékpárút funkcióját!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

»  2014. július 17. csütörtökön 8 órától  lezárásra kerül az Ady Endre sétány a komptól, valamint a József Attila sétány teljes szakasza. A révátkelő forgalma zavartalan a rendezvény ideje alatt.

»  2014. július 18. péntek 12 órától a Köztársaság út a Szentháromság tértől, illetve a Petróczy utca teljes szakasza lezárásra kerül. Behajtani csak behajtási engedéllyel rendelkezőknek, illetve az ott lakóknak lesz lehetősége.

»  Mindkét irányban megállási tilalom lép életbe a Diadal tér 2-8. szám közötti szakaszon, valamint a Köztársaság út Mátyás király útja és Dombay utca közötti szakaszán

»  Gépkocsival a rendezvény Duna-parti területe a 2-es sz. főút – Földváry tér – Diadal téren keresztül a táblával jelölt útvonalon közelíthető meg. A rendezvényhez kapcsolódóan ideiglenes parkoló kerül kijelölésre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

»  A Volánbusz helyi járatai 2014. július 18-án 12 órától július 21-én üzemkezdésig a főteret nem érintik. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments