Kibővített wifiszolgáltatás a váci vigalom alatt

WiFiA váci televíziós kábelhálózat mellett internetes és kábeltelefonos szolgáltatást is nyújtó Vác Városi Kábeltelevízió Kft folyamatosan bővíti vezeték nélküli internetes szolgáltatásait a városban, a vigalom alatt is gondol a netezőkre.

A cég megindította a mindenki számára ingyenesen elérhető internetszolgáltatási hálózati pontok kialakítását. Az első ilyen hotspotok már használhatók, a város főterén, a Széchenyi utcában, illetve a buszpályaudvar környékén teszik lehetővé a világháló használatát okostelefonon, tableten, vagy notebookon.

Pintér Zoltán ügyvezető tájékoztatása szerint – tekintettel a nyári időszakban megnövekedett turistaforgalomra, valamint a Váci Világi Vigalom eseménysorozatára – a társaság további területekkel bővíti a vezeték nélküli (wifi) lefedettséget – írja a vac.hu. Az Ady Endre sétányon és a József Attila sétányon jelenleg próbaüzemmel működő szolgáltatás ezért a vigalom alatt nagyobb kapacitással üzemel majd.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A fejlesztésekről részletesen a cég weboldalán, illetve a 27/317-473-as ügyfélszolgálati telefonszámon kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők munkaidőben. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments