Korlátozzák a forgalmat: ismét filmet forgatnak Vácon

Filmforgatás Vácon - illusztrációIsmét közterületi filmforgatás helyszíne lesz városunk, így várhatóan három napon keresztül időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani – írja a vac.hu.

Július utolsó két, illetve augusztus első napján filmet forgatnak Vácott, a Duna-parti sétány egy szakaszán és a Főtéren, ezért többször forgalomkorlátozásra kell számítani.

A rév közelében, az Ady Endre sétány 1-3. szám előtti parkolóban, illetve a Liszt Ferenc sétányon, az Eszterházy kávézóval szemben a járdán és a kerékpárúton történik a felvétel, továbbá reggel 8 és este 22 óra között kapott a stáb engedélyt arra, hogy óránként maximum háromszor 10 perc időtartamra korlátozza az adott terület közforgalmát szükség szerint.

A kompra való fel- és leközlekedést folyamatosan biztosítani szükséges és a megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket is késedelem nélkül kötelesek átengedni a forgatás során. A Március 15. tér 9-15. szám előtt rövid ideig, 10-15 perces időszakokra korlátozhatják az engedéllyel rendelkező gépjárművek forgalmát, valamint a menetrend szerint közlekedő buszok áthaladását is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Az engedély kiadásának feltétele volt továbbá, hogy a munkák során keletkező szennyeződéseket a forgatás befejezése után a stábnak el kell távolítania és a közterületet az eredeti állapotnak megfelelően engedélyesnek helyre kell állítania. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments