Halálos baleset Dunakeszin az áruházhoz vezető úton

baleseti helyszínelésEgy ember meghalt és többen megsérültek, amikor személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő busz ütközött pénteken délután Dunakeszin, a település határában található bevásárlóközpont szervizútján – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kiss Norbert elmondta, hogy a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, a busz utasai közül két embert kórházba vittek a mentők, többet pedig a helyszínen látnak el. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták – közölte a referens.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének közlése szerint a busz utasai közül nyolc embert vizsgáltak meg a helyszínen, mindannyian könnyebb sérültek meg. Közülük négy embert megfigyelésre kórházba vittek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy 126-os busz ütközött a baleset során. A helyszíni vizsgálat befejezéséig a vonalon kerülő úton közlekednek a járatok, de megálló nem marad ki – mondta a fődiszpécser. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments