KAMPÁNY: Együtt PM – lokálpatrióták a civilek erősítésért

Ferja - Jakab Zoli - Juhász Béla az Együtt PM - lokálpatrióták sajttájon-700A koalícióról és az összefogás jelentőségéről beszélt Juhász Béla, az Együtt PM választókerületi elnöke, Jakab Zoltán párttag és a Vácért Lokálpatrióták Egyesületének elnöke, Ferjancsics László. Az őszi választásokkal kapcsolatban elmondták: 6 körzetben lokálpatrióta, 4 körzetben pedig Együtt PM–es jelölt fog indulni. A polgármester-jelöltet és a képviselőjelölteket a jövő héten mutatják be.

Juhász Béla arról beszélt, hogy Magyarországon a politika és a politikusok hitelessége, a polgároknak az államba vetett bizalma rémisztő mértékben sérült a rendszerváltozás utáni két évtizedben, ők ezen szeretnének változtatni.

olvasd el3– A polgárok az államot – és benne az önkormányzatot – ma sokszor korrupciós érdekek fogságába került szervezetnek látják. A politika iránti bizalom helyreállításához ezen a területen is áttörést kell elérni; ennek egyik eszköze az, hogy az állam működése, a közpénzek felhasználása felett – törvény által garantált és érdemi – civil kontrollt biztosítsunk. Ezt a szemelvényt az Együtt-PM politikai nyilatkozatából idéztem. Szeretném, ha mindannyian látnánk, hogy ezek nem pusztába kiáltott szavak – mondta és hozzátette: ők itt Vácott ezen elvek alapján kötöttek szövetséget a közéletben legaktívabb civil szervezettel, a Vácért Lokálpatrióta Egyesülettel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A képviselők mellett a polgármester-jelölt személyét sem hozták nyilvánosságra, de azt ígérte a szövetség, hogy jövő héten bemutatják az önkormányzati választáson induló jelöltjeiket. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments