Vác: a főpostán intézhetjük a fontosabb gázos ügyeinket

posta-gázKét hete különösebb hírverés nélkül nyitották meg a váci főpostán a TIGÁZ kihelyezett ügyfélszolgálatát. Pedig érdemes tudnunk, hogy a meghirdetett időpontokban sok apró-cseprő és fontos dolgot intézhetünk viszonylag gyorsan – már ha nem kell sorba állni.

A Váci Napló érdeklődésére a gázszolgálatónál azt mondták, ez nem csak Vácott, hanem sok felé az országban újdonságnak számít. Az ügyfélszolgálati fiókirodai tevékenység végzésével ugyanis augusztus 1-től kezdődően a Magyar Posta Zrt-t bízták meg. 2013 óta egyébként már a posta alkalmazottai olvassák le a gázórákat.

"Ezáltal fogyasztóink a postahivatalokban a postai szolgáltatások igénybevétele mellett a földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket is elintézhetik, értékes időt takarítva meg ezzel. Külön örömünkre szolgál, hogy intézkedésünkkel olyan nagyvállalat számára biztosítunk munkát, amely a magyar állam tulajdonát képezi, és magyar munkavállalók foglalkoztatásával sok-sok magyar család számára nyújt biztonságos megélhetést" – írták a szerkesztőségünkhöz eljuttatott válaszban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Az elmúlt időszak ügyfélforgalmi adatainak elemzése alapján megállapították, hogy fiókirodáikat elsősorban mérőállás-közlés, illetve gázszámla befizetés céljából keresték fel az emberek. A jövőben ezek a szolgáltatások továbbra is biztosítottak lesznek, hiszen a postai ügyintézők a közölt mérőállást átveszik, ha szükséges, csekket is adnak, és az azon történő befizetést soron kívül fogadni is tudják.

"A komplex ügyintézést igénylő megkeresések esetében feltétel nélkül rögzítésre kerülnek az ügyféligények, majd a jogszabályok által meghatározott határidőn belül megtörténik az ügyek elintézése, és a fogyasztók tájékoztatása" – hagsúlyozza a gázszolgálató.

Figyelmébe ajánlják a váciaknak on-line ügyfélszolgálatukat is, amelynek segytségével regisztrált felhasználóik otthonról gyorsan, kényelmesen, és egyszerűen közölhetik mérőállásukat, kérhetnek e-mailben értesítést például a diktálási időszakokról, vagy bármikor ellenőrizhetik folyószámla-egyenlegüket, és még számos más dolgot is megoldhatnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A legújabb fejlesztésük eredménye a Tigáz okostelefon alkalmazás, melynek letöltését követően szintén sok lehetőség adódik az elektronikus ügyintézésre. Megtekinthetik például az érintettek az elmúlt 16 hónapban közölt mérőállásaikat, a kiállított számlákat, ügyfélszolgálati munkatársuktól pedig akár telefonos visszahívást is kérhetnek.

A váci főpostán a TIGÁZ-zal kapcsolatos ügyeket hétfőn 14 és 18, szerdán pedig 8 és 12 óra között intézhetik a váciak és a környékben élők. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments