Hatodszor sem sikerült igazgatót választani a MIMK élére

a városházaCsütörtökön tartotta utolsó ülését a helyhatósági választások előtt a váci képviselőtestület. Ezzel lezárult a 4 éves ciklus, és leköszönt a jelenlegi grémium.

Az ülés előtt köszöntötték és adták át az idei év kiváló diákjai címeket. Erről részletesen beszámolunk a Váci Napló pénteki lapszámában. A tanácskozás előtt köszönte meg a testület munkáját Fördős Attila polgármester és adta át a képviselőknek a város ajándékát. Beszédében kiemelte Csereklye Károly és Váradi Iván Attila tevékenységét és megköszönte munkájukat, ők ketten ugyanis nem indulnak az október 12-iki választáson.

A napirend egyik legfontosabb kérdése a Madách Imre Művelődési Központ igazgatójának megválasztása volt, melynek hatodszor futott neki a testület. Erre a pozícióra most ketten jelentkeztek: Palásti Béla, – aki már többször pályázott – és Bánkó László. A titkos urnás szavazáson 6 érvényes szavazatot kapott Palásti Béla, ám ez nem volt elég, hiszen minősített többség szükséges a döntéshez. Így a pályázat ismét kiírásra kerül változatlan tartalommal, de már az új testület kezébe kerül a döntés lehetősége.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Bontsa a vonalat - az unokázós csalások ellen indított kampányt a rendőrség

A teljes beszámolót az ülésről pénteki lapszámunkban olvashatják. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments