MSZP-DK: megrongálták a választási szövetség váci plakátjait

Bóth János választási plakátja-részlet-250Vandál módon megrongálták a váci MSZP-DK választási szövetség plakátjait szombatra virradóra, az ügyben az érintettek feljelentést tettek – tájékoztatta a szövetség az MTI-t.

A Bóth János (MSZP) váci polgármester-jelölt, illetve a DK választókerületi elnöke, Krauze István által aláírt közleményben az áll: a rongálások „szisztematikus irányultságából” valószínűsíthető, hogy az elkövetőket a jobboldal térfelén kell keresni. Bíznak benne, hogy „ez a nemtelen akció taszítja a tisztességes választópolgárokat, és szembesíti őket a Fidesz-KDNP gyűlöletpolitikájával” – írták.

A kárt több százezer forintosra becsülik.

A választási palkátok megrongálásának Vácott hagyományai vannak. Sajnos mindig akadnak, akik így akarják előnyhöz juttatni az általuk preferált politikust, vagy lejáratni annak ellenfelét.

Jakab Zoltán, az Együtt Vácért szövetség polgármester-jelöltje a Facebook oldalán számolt be hasonló esetről, fotót is mellékelve kis megjegyzéséhez. Szerinte egyértelműen plakátrongálás történt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Jakab Zoltán megrongált plakátja-700Azt nem tudjuk, hogy a politikus vagy támogatói az ügyben tettek-e feljelentést. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments