Szombati ovi-foci családi nap és bajnoki meccs a stadionban

ovifoci-250Ovi-Foci Családi Napot tart szeptember 20-án, szombaton 10 és 13 óra között a Vác VLSE. A szervezők sok ajándékkal és izgalmas programokkal várják a váci városi stadionban a környékbeli ovisokat és szülőket.

Lesz ugrálóvár, arcfestés, lovaglás, színezés, gyurmázás, tűzoltó autó, kispályás meccsek, kapuralövő verseny és akadályversenyek is. A rendezvény teljesen ingyenes.

A váci felnőtt csapat pedig a családi nap után, 15:30-as kezdettel lép pályára a Kozármisleny ellen az NB III Közép-csoportjának 6. fordulójában.

A bajnokságot vezető váciakra rangadó vár, hiszen az ellenfél a 3. helyen áll és – hozzánk hasonlóan – évekig az NB II-ben szerepelt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Szimfonikus koncert a váci vasútállomás várótermében is

– Nehéz mérkőzés és igazi rangadó vár ránk, amelyen szeretnénk ismét pontokat gyűjteni – mondta Csank János vezetőedző. – Az előző fordulóban a Szentlőrinc elleni fölényes siker (5–1) során végig jól játszottunk és uraltuk a mérkőzést. A kulcsemberek közül az előző fordulóban triplázó Zsolnai Richárd sajnos ismét belázasodott, de Rusvay Gergely sérülése után talán ismét pályára léphet. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!