Korondi és váci ifjú zenészek közös fúvós koncertje

Váci Ifjúsági Fúvószenekar-700A Váci Ifjúsági Fúvószenekar legutóbb egy nagyon érdekes helyszínen, a Balaton partján filmforgatáson vett részt. Szimler Bálint: Balaton Method című zenés dokumentumfilmjében, a Subscibe zenekarral együtt forgattak. Jó volt látni, hogy ezt a feladatot is nagyszerűen teljesítette a zenekar – tudtuk meg Kápolnai Jenőtől.

Az Őszi Művészeti Hetek keretében, a III. Erdélyi Napok rendezésében a Korondi Fúvószenekar és a Váci Ifjúsági Fúvószenekar ad közös koncertet október 18-án, szombaton 18 órától. A zenekarok külön-külön is játszanak, majd néhány közös számot adnak elő.

Ezen a napon egy igazi csemege lesz a két zenekart együtt látni, hallani. A Madách Imre Művelődési Központ Színháztermének színpada megtelik majd fúvósokkal, akik az élőzene varázsát tárják elénk – mondja a zenekarvezető.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Erdélyből, a népi iparművészetéről ismert Korond településről látogat városunkba a Korondi Fúvószenekar. A zenekar 20 éve alakult, többször jártak már Magyarországon, Vácon most fognak először fellépni, elmondásuk szerint, a zenekart a zene szeretete fogja össze.

A Váci Ifjúsági Fúvószenekar városunkban már többször bizonyította, hogy a zene szeretetével szárnyakat kaphat még a közönség is. Most a közös fúvóskoncertre készülnek, melyre szeretettel várják az érdeklődőket. A koncertre a belépés díjtalan! (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments