Szavazzon a Dunai Sárkányokra és Szabó Miklósra

Dunai SárkányokA Magyar Sárkányhajó Szövetség a váci Dunai Sárkányok STE elnökét és edzőjét, Szabó Miklóst jelölte “Az Év Edzője” díjra. Hogy nyerjen, szüksége van támogató szavazatokra.

A szavazás nyílt, az egész országra kiterjed, de jelöltként csak a szövetségek által – NOS Bajnokai 2014 választásra akkreditált – sportolók vehetnek részt. A szavazás a sportolanemzet.hu portálon 5 különböző kategóriában történik, kategóriánként 3-3 jelölt kiválasztásával. A kategóriák első három helyezettjei díjazásban részesülnek.

Szavazzunk a váciakra, hogy mi lehessünk a legbüszkébbek. Szavazni a mieinkre a szövetségi kapitány és a csapat kategóriában kell.

A szavazás menete: regisztrálnod kell magadat a www.sportolanemzet.hu oldalon (néhány perces művelet), majd a kategóriákból 3-3 jelöltre kell szavaznod. Fontos, hogy az általad támogatott sportolót, edzőt jelöld meg elsőnek, mert így szavazatod 3 pontot ér! Szavazni december 7-ig lehet, a díjakat december 18-án a Sportcsillagok Gáláján adják át. Hajrá Vác!!! (Váci Napló) ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
2 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Lafkó Katalin
Lafkó Katalin
2014. 11. 28. 06:15

Kérem Szabó Miklós jelölését.

Vén Pál
Vén Pál
2014. 11. 17. 09:31

Kérem Szabó Miklós jelölését.