Elkészült a kerítés, de továbbra is várják a pénzadományokat

Zöld Menedék kerítéseA Zöld Menedék Alapítvány működteti a váci menhelyet, ahova évente több száz kutya és cica érkezik. Most bővíteni szerették volna telepüket, ehhez kértek segítséget.

A 8,2 millió forintos beruházáshoz október végéig összesen 211.810 forint adomány érkezett – erről tájékoztatta lapunkat Jess Kinga, a szervezet titkára. Elmondta azt is, hogy eddig a kerítés már elkészült, ezt az adófelajánlásokból finanszírozták.  Így várják az adományokat továbbra is, hiszen szeretnének létrehozni egy állatbarát központot is, valamint a működésüket is finanszírozni kell.

– A menhely évente mintegy 600-700 kutyának és számtalan macskának talál gazdát, így új esélyt kapnak a jó életre – nyilatkozta  lapunknak korábban Sági Barbara elnök.

– Naponta 220 kutyát gondozunk. Macskáinknál átlagosan 80 a létszám, jelenleg 32 kölyökmacska vár új gazdára. Az állatok mindennapi ellátást és állatorvosi felügyeletet kapnak. Lehetőségeink szerint ivartalanításon esnek át. Fokozatosan bővítjük a férőhelyeket és javítjuk a gondozottak életkörülményeit. Néhány éve telket vásároltunk, amit szeretnénk idén ősszel bekeríteni és állatbarát központtá alakítani. Klubélet, találkozók, állatsimogató, kutyaiskola működne terveink szerint. A befogadott macskák már itt laknak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

A felajánlók segítőkészségét azzal szeretnék meghálálni, hogy megjelenítik a nevüket a területen és a honlapukon. Kérik: utaláskor a megjegyzés rovatba írja be a kerítés szót. (Váci Napló)

Számlaszám:
10200919-32871834

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments