Megyei gólkirályok gálája – újabb elismerések a váciaknak

Gólkirályok Gálája2-250Nemrég immár harmadik alkalommal rendezte meg a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség a Gólkirályok Gáláját, melyen a Vác FC csapatát Orbán Levente ügyvezető igazgató, Csank János vezetőedző – mesteredző -, és Rusvay Gergely csapatkapitány képviselték.

A rangos esemény színvonalát emelte az Újpest FC csatára, Kabát Péter – a 2000/2001-es versenyév NB I-es gólkirálya -, aki a közel félszáz Pest megyei gólkirálynak adta át a díjakat ezen az estén.

Elismerésből pedig volt sok, s jutott a váciaknak is.

A klub honlapján megjelent beszámoló szerint a szinte telt házas rendezvényen csapatunk két kategóriában is a díjazott klubok közé került. Először az előző versenyév sportszerűségi versenyében, mint I. osztályú felnőtt férfi bajnokság legsportszerűbb csapata – a Fair Play-táblázat alapján – részesültünk elismerésben, melyet egy kupa és oklevél formájában dr. Bársony Farkastól, az MLSZ Pest megyei társadalmi elnökségének tagjától, valamint Rózsavölgyi Sándortól vehetett át Orbán Levente, klubunk ügyvezető igazgatója.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

Gólkirályok Gálája1-250Ezután Benkő Tamás, a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség igazgatója Szlahó Csabát, az MLSZ Pest megyei társadalmi elnökét és Hahn Árpádot, a húsz évvel ezelőtt a Vác FC-Samsung tagjaként NB I-es bajnoki címet nyert egykori válogatott védőt – ezúttal mint a Pest megyei társadalmi elnökség tagját – kérte fel a Pest megyei Szuperkupa átadására, melyet szintén csapatunk hódított el – igaz játék nélkül – az előző szezon végén.

A kupákkal és az oklevelekkel hazatérve, egy rövid ünnepség keretében John P. Marshall tulajdonos köszönte meg Csank János vezetőedzőnek, a játékosoknak és a klub dolgozóinak az előző sikeres évet, és kifejezte reményét, hogy az idei szezon is hasonlóan szép eredményeket tartogat csapatunk számára. A gárda nevében mind Csank János mesteredző, mind Rusvay Gergely csapatkapitány köszönetét fejezte ki John P. Marshall tulajdonosnak azért, hogy biztosította – illetve jelenlegi idényben is biztosítja – a megfelelő hátteret az előző idény sikereinek folytatásához.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

Reméljük és bízunk abban, hogy az idei szezon is szép sikereket tartogat csapatunk és a szurkolók számára, és jövő tavasszal ismét szép sikereknek örülhetünk együtt, közösen. Addig is zúgjon hangosan a Hajrá Vác! – írják a beszámolóban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments