Karácsonyi meglepetés a váci Pivár Ignác speciális iskolában

Pivárosok karácsonya1-250Mondják, jobb adni, mint kapni – mégis egy pillanatra sokunkban felmerül a kérdés: vajon tényleg így van ez? Visszaemlékezvén gyerekkorunkra a mérleg nyelve jóval a „kapni” felé billent. A váci Pivár Ignác Általános Iskola és Speciális Szakiskola gyerekeinek idén mégis mindkettőből kijutott.

– Hagyomány lett iskolánkban Adventkor a hétfőnkénti gyertyagyújtás, fűszerezve beszélgetéssel, lélekmelegítő történetekkel. Itt döntöttünk – nem először és nem is utoljára – az Irgalmas rendi Kórház betegeinek meglátogatásáról, egy kis általunk készített meglepetéssel. Tanulóink őszinte, tiszta szívvel szorgoskodtak, majd kívántak mindnyájuknak áldott karácsonyt, a bentlakók pedig könnyes és hálás tekintettel köszönték ezt meg. – írta lapunknak beszámolójában Vandrus Tiborné, Zita néni.

És hogy ki adott kinek?

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Pivárosok karácsonya3-250– Mindeközben készültünk a másnapra pásztorjátékkal, várakozással, izgalmakkal. Egyre viszont nem. Arra a meglepetésre, ami ezután következett. Cserényi József, felesége Kriszta és az ANEST Zrt munkatársai, a Játékshop, Smál Zoltán, Bertus Balázs és Ábrahám Zoltán magánszemélyek ugyanis egy gyönyörű, nagy fenyőfát öltöztettek ünneplőbe számunkra.

Volt nagy öröm és ámulat, amikor a sok édesség mellett tengernyi játék is előkerült a csomagokból.

Őszintén szólva erre már igen nagy szükségünk volt.

Pivárosok karácsonya2-700Még fel sem ocsúdtunk, a mikor a VAG Garage fiataljai jöttek és szintén a mi gyerekeinket ajándékozták meg – így hát ismét örömködtünk – áll a levélben.

Pivárosok karácsonya4-700És ekkor felmerült újra a kérdés: ki is adott kinek?

– Most mi voltunk a hálás elfogadók, akik jó érzéseket kelthettünk adakozóinkban. Ezúton is szeretnénk megköszönni adományozóink nagylelkűségét! – írja Zita néni. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments