A Váci Dunakanyar Színháznál rongált – keresi a rendőrség

Rendőrségi fotó rongálásrólA Váci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki megrongálta a Váci Dunakanyar Színház hirdetővitrinjeit.

A rendőrségnél rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 25-én 4 óra 50 perc körüli időben egy ismeretlen férfi – ez idáig ismeretlen okból – a Váci Dunakanyar Színház bejárata mellett lévő hirdető vitrinre ököllel ráütött, majd továbbhaladva a bejárat másik oldalán lévő hirdető vitrint ököllel betörte. A cselekményt a színház biztonsági kamerái rögzítették.

A rongálást elkövető férfi 165-175 cm magas, rövid haja sötét árnyalatú, a cselekmény elkövetésekor világos színű ruházatot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható világos ruházatot viselő személyt felismeri, az jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy munkaidőben hívja a 06-27/505-600 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments