Márciusi operett est négy sztárfellépővel

Váci Szimfonikus Zenekar a dóm előtt-520Az operett műfaja hungarikum. Titka a nemzeti karakter melletti sokszínűségében rejlik. Örökérvényű, mert a felnőtt emberből soha nem tűnik el a tündérmese iránti vágy.  A Váci Szimfonikus Zenekar fergeteges Nőnapi operett gáláján egy különleges gyöngyszemekből összeállított értékes és szórakoztató operettfüzérrel várja kedves közönségét  2015. március 7-én 19 órai kezdettel a váci Piarista Gimnázium dísztermébe.

A műsorban fellép Vác város díszpolgára, az Igazi Primadonna, Kalocsai Zsuzsa, aki csodálatos hangjával és rendkívül elegáns megjelenésével mindig sikert arat. Rengeteg nagyszerű szerepet énekelt, és a világ minden pontján öregbítette a magyar operett hírnevét.

A bonviván ezen az estén a különleges és kiváló hangi adottságú tenor Domoszlai Sándor lesz. A vidámságról a táncbetétekben is  bővelkedő műsorszámokkal a váciak által is nagyon kedvelt,  nagyszerű szubrett- táncos komikus páros, Teremi Trixi és Bozsó József gondoskodik. Jó kedvvel és szeretettel várja önöket a Váci Szimfonikus Zenekar és Farkas Pál karmester!

Az előadásra jegyek 1800 forintos áron kaphatók a Bartók Béla Zeneiskola portáján és a Tourinform Irodában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments