Egész nap ellenőriztek a M2-esen, tömegkarambol is volt

rendőrautóA rendőrségen kívül a Katasztrófavédelem, a NAV, a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a polgárőrség munkatársai is részt vettek abban az akcióban, melynek keretében a járműveket és a járművezetőket egyaránt ellenőrizték április 17-én pénteken az M2-es autóúton.

A kilenc órás ellenőrzés alatt három személyt állítottak elő a rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, valamint elfogtak egy körözött személyt és találtak egy szintén körözés alatt álló járművet is. Egy személyt azért jelentettek fel, mert ittasan vezette a gépkocsiját.

Az intézkedő rendőrök és a társszervek munkatársai 20.878 gépjárművet ellenőriztek.

Szabálysértési feljelentést 27 esetben tettek, 21 forgalmi engedélyt és 17 hatósági jelzést vontak be.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A héten és jövő héten pótolják a kötelező és ajánlott oltásokat Vácon

Két olyan személlyel szemben intézkedtek, akik nem rendelkeztek érvényes vezetői engedéllyel, míg a biztonsági övet hat személy mulasztotta el bekapcsolni – írja a police.hu.

M2-en torlódásA pénteki komplex ellenőrzést miatt az autókat mindkét oldalon kiterelték. A kialakult araszoló sorban hat személyautó ütközött össze a 27-es kilométernél, a balesetben senki nem sérült meg – tudatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila. Az Útinform közlése szerint a baleset nem sokkal 10 óra előtt történt, és fél 12 körül lett vége a helyszínelésnek, melynek során a külső sávot lezárták, még nagyobb torlódást okozva ezáltal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Tévedsz, a Duna-parti hegedűs lány nem legenda, te is megnézheted

A Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai mérték a járművek tengelysúlyát, valamint ellenőrizték a maximális vezetési idő betartását, míg a NÉBIH nyomkövető ellenőrzéseket hajtott végre.

A járműveket a Nemzeti Adó – és Vámhivatal munkatársai is ellenőrizték. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments