Már megszokhattuk: ha váci nyár, akkor itt a vigalom

VIGALMI_LOGO_1szinAz idén újra a Madách Imre Művelődési Központ szervezésében, 23. alkalommal, július 17-én veszi kezdetét az országos hírű 3 napos rendezvény, amely több mint 90 programmal várja a helyi és az ide látogató vendégeket.

A 4 színpadon zajló műsorokon kívül 6 templomi koncertet, 23 kísérő rendezvényt, valamint 21 állandó és időszaki kiállítást tekinthetnek meg a fesztivállátogatók – hangzott el a minapi városházi sajtótájékoztatón, amelyen Fördős Attila polgármester, Mokánszky Zoltán és Pető Tibor alpolgármesterek, Retzler Péter, a művelődési központ igazgatója és Borossa Zsóka, az intézmény munkatársa beszélt a közelgő rendezvényről.

Központi Gyógyszertár Vác

A gazdag műsorkínálat minden korosztály számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Színvonalas gyerekprogramok, kézműves és játszóházi foglalkozások, színházi előadások, koncertek, képzőművészeti kiállítások szerepelnek az immár hagyományos összművészeti kulturális-szórakoztató fesztiválon. Bőséges és változatos gasztronómiai kínálat és igényes vásári forgatag teszi teljessé a hangulatot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A látogatók biztonságáról felkészült szervezői és egészségügyi stáb gondoskodik. A tavalyi évhez hasonlóan kiemelt biztonságú lesz a rendezvény, köszönhetően többek között a nagy létszámú rendőri jelenlétnek is.

A részletes program és további információk a vigalom honlapján találhatók. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments