Itt a jó hír: szerdára tervezik a Naszály úti aluljáró megnyitását

Naszály úti aluljáró építése-700Az eredeti tervek szerint már át kellett volna adni a vasútállomás átépítéséhez kapcsolódóan felújított Naszály úti aluljárót, de nem sokkal a lezárás után érkezett a hír: az építők nem várt problémákkal szembesültek. Akkor az ígérték: legkésőbb július közepére befejezik a munkát. Nos, úgy tűnik, tartják a szavukat.

– Az eredeti terveknek megfelelően zajlott-e az átépítés? – kérdeztük Loppert Dánielt, a beruházásért felelős Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt kommunikációs igazgatóját.

– A Naszály úti közúti aluljáró átépítése során felmerült előre nem látható akadályok miatt az eredetitől kis mértékben eltérő és többlet műszaki megoldásokat kellett alkalmazni, így az aluljáró befejezési határideje is csúszott, július 15-re.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Koronavírus: bajban a társasházak, de segítenek a lakók

Központi Gyógyszertár Vác

Megtudtuk azt is, hogy a Kosdi úti aluljáró lezárásához kapcsolódó forgalmi rend változásokról hamarosan tájékoztatják a váciakat.

Teljes cikkünket további fontos, az újabb lezárásokkal is foglalkozó részletekkel a Váci Napló július 10-i pénteki számában olvashatják. ♦

Csatlakozz hozzánk!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

hozzászólás