A Huszár utcai járdafelújításra pályázik a város

a városházaAz állam rendszeresen ír ki pályázatokat utak és járdák építésére, felújítására. Most újabb lehetőség nyílt meg, amely a város számára is jó lehetőségeket nyújt. A pályázat során maximum 15 millió forintos támogatáshoz lehet jutni, de ehhez mintegy 35 százalékos önrészt is kell tenni.

A képviselőtestület döntése értelmében a városháza pályázatot nyújt be a Huszár utca járdájának rendbe tételére. Azért erre az utcára esett a grémium választása, mert a Szérüskertbe ezen a szakaszon keresztül járnak a diákok Deákvárról. Ha megkapjuk a pénzt, a munkálatok még az idén befejeződhetnek.

Csatlakozz hozzánk!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

One thought on “A Huszár utcai járdafelújításra pályázik a város

  • Nagyon örülök,hogy megújul a járda ezen a szakaszon . Csak a járdán parkoló autókat kellene eltüntetni !!!!!!!!! Évek óta a járdán parkolnak és iskolába siető gyerekek kénytelenek az úttestre lemenni és kikerülni az autókat !!!!!!!!! Hónapok óta minden nap reggel egy fehér Suzuki alto JVC-911 rendszámmal járdán parkol úgy,hogy senki nem fér el mellette se gyalogosan se babakocsival mindenki az úttesten kerüli ki az autót !!!!!!!!!!!
    Ez az állapot balesetveszélyes !!!!!!!!!!!!!!!!!!

hozzászólás