Szeptember 15-én könyvbemutató lesz a váci Credo-házban

Tornay András portré_netreSzeptember 15-én, kedden 18 órakor mutatják be a Váci Egyházmegye szervezésében Tornay András versíró legújabb kötetét a Credo-házban. A Tornay András válogatott verseit tartalmazó kötetet a szerző fogja bemutatni és dedikálni, míg a zenei aláfestést Tornay Gábor biztosítja majd gitárral.

Az Angyalok súrolják vállaink című kötet Tornay András 1993 óta megjelent köteteiből válogatott és átdolgozott verseinek gyűjteménye, néhány teljesen új verssel kiegészítve. Az idén nyáron kiadott, több mint százoldalas kötetben a szerző a szerelemről, a gyermeki szemléletről, az Istenkeresésről, az ünnepről, illetve a magányról ír 81 versében.

Központi Gyógyszertár Vác

Tornay András kifejezett törekvése, hogy az egyre divatosabb közönségesség, nyomasztó reménytelenség és panaszkodás helyett olyan verseket írjon, amelyek a biztonságról, a kiválasztottságról és az elfogadásról szólnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Koronavírus: támogassa a plébániákat - kéri a püspök

Tornay Andrásnak eddig hét kötete jelent meg nyomtatásban: Hófehér megszelídítés című könyve 1993-ban látott napvilágot, majd 1994-ben a Szögek, titkok és szivárvány, 1995-ben a Vissza Szamáriába, 1998-ban a Virág a hó alatt, 2000-ben a Csendes óceán, 2003-ban a Mezítláb álarcok hamujában című könyve jelent meg, végül idén nyáron az Angyalok súrolják vállaink című válogatás-kötettel jött ki a szerző. Tornay András tehetségét a versírás mellett a keresztény könnyűzenében és a fotográfiában is kamatoztatta.

Tornay András legújabb kötetét a könyvbemutatón lehet megvásárolni, vagy interneten, a www.tornayandras.hu oldalon lehet megrendelni. A szerző honlapján a korábbi kötetek teljes tartalma, valamint online kötetei, illetve kiadatlan versei is térítésmentesen elérhetőek. A honlapra látogatók a szerző hangos verseit is meghallgathatják Várady Viktória színművésznő, Rajkai Zoltán színművész, Török Annamária Kazinczy-díjas rádióbemondó és Kőszegi Ákos Jászai-díjas színművész előadásában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Ma még süt a nap, de érkezik az újabb hidegfront

A könyvbemutató időpontja szeptember 15-e, kedd 18 óra, helyszíne a Credo-ház (2600 Vác, Kossuth tér 4.). Az eseményen bárki, ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül részt vehet. ♦

Csatlakozz hozzánk!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

Írja le véleményét és legyen tagja a Váci Naplót olvasó közösségnek!