Úgy tudjuk, hamarosan átadják a váci P+R parkolókat

P+R parkoló Deákváron1-700Az állomás átépítése teljes körű lesz, mely magában foglalja a vasúti vágányhálózat teljes átépítését, valamint a kapcsolódó vasúti infrastrukturális elemek korszerűsítését is – ezt írta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt még a tervekről korábban honlapján. Nos, hamarosan véget ér a projekt, de ami sokakat foglalkoztat, hogy miért nem adták még át a váci állomás elkészült P+R parkolóit.

Kedden a parkolók egy része még üresen állt, hiszen még át sem adták. De a deákvári oldalon az egyik részt már parkolhatóvá tették az autósok, a behajtást akadályozó betonelemeket eltolták az útból. Arról vitatkozhatnánk, hogy ez mennyire szabályos, de sokak számára érthetetlen volt, hogy a kész parkolókra miért kell várni ennyi ideig.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Új könyv Beer Miklóssal: a sorozat befejező része

Központi Gyógyszertár Vác

Úgy tudjuk, hogy az önkormányzat és a vasúttársaság folyamatosan tárgyal, így hamarosan minden akadály elhárulhat a parkolók megnyitása előtt.

Teljes cikkünk a Váci Napló szeptember 25-én pénteken megjelenő számában olvasható el. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Szedlacsek
Szedlacsek
2015. 09. 26. 09:23

A beton elemeket nem kellett félretolni !! A autósok a két parkoló hely közötti gyalogosoknak kiépített járdán hajtanak keresztül!!!!Ezzel veszélyeztetik a gyalogosokat !!!!!!!!!! Reggel nyolc órára már tele van a parkoló mindkét fele aki nem fér el azok a megállni tilosban állnak !!!!!!!!!!!!!!! Mindenki tudja Vácon a tilosban meglehet állni mert nem büntetnek érte !!!!!!!!!!!!