Még meggondolják, fizetős legyen-e a váci Tesco-parkoló

Tesco Vác-250Október 1-jétől a budapesti  Váci úti  Tesco áruház parkolójának használatáért fizetni kell, a területet ezért sorompókkal zárták le. A társaság ugyanis megunta, hogy a környéken dolgozók és lakók autóikkal órákig foglalták a helyeket, miközben a vásárolni érkezők nem tudtak, legfeljebb csak távolabb leparkolni.

Vácott ritkán telik meg a Tesco áruház parkolója, de egy-egy nagyobb forgalmú napon bizony csak a bejárattól távolabb lehet helyet találni a kocsik számára.

Ezért megkérdeztük a Tesco-nál: vajon tervezik-e Vácott is bevezetni a fizetős parkolóhasználatot?

Központi Gyógyszertár Vác

Folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit a legmagasabb szinten tudjuk kielégíteni, a vásárlási élmény magas színvonalú legyen, és a lehető legkényelmesebb legyen a bevásárlás – áll a lapunkhoz eljuttatott válaszban. A Váci úti áruház parkolóját sokan ún. P+R parkolónak használták, ezzel pedig az áruházba érkező vásárlók elől foglalták el a parkolóhelyeket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

A díjfizetési kötelezettség bevezetése azt a célt szolgálja, hogy vásárlóik számára folyamatosan, az áruház bejárataihoz közelebb eső területeken is legyen szabad parkolóhely. Fontos azonban megjegyezni, hogy a parkolás az első 3 órában ingyenes, utána minden megkezdett óra 500 forintba kerül. Érkezéskor a vásárlók parkolócédulát kapnak, rajta az érkezés idejével. Kifelé ez alapján  tudják, hogy kell-e fizetni, vagy nem – írták a Váci Napló kérdésére válaszolva.

Hozzátették: vizsgálják, hogy vásárlóik érdekében hol szükséges még ezt a döntést meghozniuk, de egyelőre ezzel kapcsolatban konkrétumokkal nem tudnak szolgálni. Ez azt jelenti, nem kizárt, hogy később Vácott is bevezetik a fizetős parkolást a Tesco mellett. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments