Mesék egész télen nagy óvodásoknak, kisiskolásoknak

A brémai muzsikusokNovember 24-én 10 és 14 órakor kezdődik egy egyedülálló produkció a Pódium Színházelőadásában Kisunokám roppant cuki! címmel, amely különleges élményt jelent a közönség számára: Varró Dániel rímekbe szedett gondolatai szórakozva tanítják a kicsiket. Ebben az előadásban Apa és Anya féltő tekintetétől övezve kísérhetünk végig három sorsot az óvodás kortól az iskolán, a szerelmen keresztül egészen a házasságig, gyerekvállalásig. A versek mellett elhangzanak ovis dalok és iskolás énekek is.

Január 19-én 10 és 14 órai kezdettel egy igazi klasszikus mesével várja a gyerekeket a Zenthe Ferenc Színház társulata, A brémai muzsikusokkal. A Grimm testvérek gyűjtése alapján készült történetben a szereplők a kicsik számára is jól ismert háziállatok. A kedves és tanulságos mese a védtelenek győzelméről szól, nagyszerű muzsikával fűszerezve.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

Központi Gyógyszertár Vác

A hideg hónapok vége felé a méltán népszerű Katáng zenekar Hétmadár című előadásával próbálja elűzni a telet. Magyar népmesei motívumok alapján, megzenésített gyerekversekből (Nemes Nagy Ágnes, Kányádi Sándor, Gál Sándor, Bartalis János, Dénes György, Kiss Dénes, Kiss Anna), találós kérdésekből, hangulatfestő dallamokból szövődik az előadás, melyben a mesebeli legény a fényes madarak nyomát keresi. Útnak indul hát, világgá megy. Megtapasztal jót, s rosszat. Találkozik emberekkel, helyzetekkel, s mire a boldog vég beteljesedik bölcsebb lesz egy kicsit. A Katáng zenekar február 16-án 10 és 14 órakor lép fel a Madách Imre Művelődési Központ színháztermében.

Belépőjegyek az előadásokra 900 forintért válthatók a Madách Imre Művelődési Központ jegypénztárában.

További információ: http://www.mimk.vac.hu/kisiskolas-meseberlet/11/kisiskolas-meseberlet/ ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments