Hamarosan eldördül a startpisztoly: vasárnap a Mikulás is fut

Mikulásfutás 2015Célegyenesben a Mikulásfutás. Az előnevezések száma már meghaladta az 1200 főt, és nyári Fut a Vác verseny résztvevői létszámát. Mivel a meghosszabbított nevezés is lezárult a honlapon közzé tettük, hogy kik nyertek a 101 póló közül, amit kisorsoltunk a 2 km-es táv futói közül. Az idén a nyeremény pólókat és a hosszabb távok nevezéséhez járó pólókat már a rajt előtt péntek és szombaton délután 17-20 óráig át lehet venni a Cházár iskola sportcsarnokában (Március 15. térről megközelíthető), hogy a vadi új Mikuláspólóban futhassátok a távot.

A vadi új félmaratonról. Néhány szót, a legújabb távunkról, a Naszály-hegyi félmaratonról, ami végre egy igazi embert próbáló professzionális táv, ahová igyekszünk ennek megfelelő szolgáltatást nyújtani. A legfontosabb, hogy 9 órakor rajtoltatjuk a mezőnyt, hogy együtt szurkolhassatok a többi táv befutóival. A leghosszabb táv futóinak a Naszály hegyre kell felfutniuk, ezért 5 frissítési lehetőséget vehetnek igénybe, ahol a víz, tea mellett izo-itallal is frissíthetnek a futók, és ha teljesítik a távot, az 5 és 11km-es futamokhoz hasonlóan emlékérmet is kapnak. Az előnevező félmaratonisták technikai Mikulásfutás pólóban tehetik meg a távot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Központi Gyógyszertár Vác

Az új útvonalakat ellenőrizd a térképen! Az 5 és 11 km versenyzői 10 órakor együtt rajtolnak, de az idén először az 5 km versenyzőinek nem kell átfutniuk a 2 számú főúton. Ők a kerékpárúton futnak vissza a célba. A tavalyhoz képest tökéletesített útvonalakkal pontról pontra megismerkedhettek a honlapon, ahol az út hossza mellett a szintkülönbségek is leolvashatók, amik a hosszabb távoknál fontos információt jelenthetnek.

A legnépszerűbb Buli futás. A legnépesebb, előnevezők számára ingyenes távon feltehetőleg közel ezer futó fog rajtolni, ezért vigyázzatok egymásra! A táv a diadalív árnyékában Kisvác felé van kijelölve, Duna-parti visszafutással. Nem csak a hosszú távok, hanem a buli futókat is célcsoki, gyümölcs és frissítés várja a célban.

Ovisok a pályán. Külön futják 9 órától a Mikulással a kis, közép és nagy „csopisok” a távokat, és aki a célba befut, az idén is kap csoki mikulást és meglepetés ajándékot. A szülők is futhatnak a picikkel, de kérni szoktuk, hogy ha lehet, ezt a pálya szélén tegyék, ne fogják a gyerekek kezét, mert ez balesetveszélyes lehet futás közben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Kedvenc kutyusokra még mindig szavazhatsz.Az idén nem csak megszavazhatod a közösségi oldalon a kabalakutyát, aki a verseny előtt színpadra lép, hanem elhozhatod házi kedvencedet és rajtszámot is kérhetsz neki és veled futja a távot. A végéről indulj, vigyázz nehogy feltartsd a pórázzal a többi futót!

Várjuk meg együtt a célba érőket! Szeretnénk, ha együtt szurkolhatnánk a befutóknak, de amíg ez tart a hidegben forró hangulatot teremtünk a nagyszínpadon, ahol fergeteges táncprodukciókban gyönyörködhettek, a befutókat várva.

Öltözz futáshoz! De ne otthon, mert a Cházár iskola tornacsarnokában lesz öltözési lehetőség és ruhatár. Ne feledd, az is gond lehet, ha belemelegedsz a futóruhába a Naszály felé. Öltözz rétegesen, mert ha kell a pulcsival derekadra kötve is befuthatsz, és ismét magadra veheted a célban a frissítés után.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Nem csak a bajnokokat díjazzuk. Az eredményhirdetéskor a legeredményesebb iskola, egyesület, munkahely díjai mellett a családi nevezők között ajándékokat sorsolunk, és aki az eredményhirdetésen marad a mikulás pólók mellett az elmaradhatatlan montain–bike kerékpárt is elnyerhetik.

Mesélhetnék még nektek számos érdekes és fontos dolgot a versenyről, de szerintem jobb, ha most rákapcsolódtok a verseny honlapjára. Várunk benneteket a versenyen! (Bíró György és BARÁTAI) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments