Váci állások: titkárnőket, esetmenedzsert és jogászt keresnek

állásajánlat kreatív-700Az elmúlt napokban számos pályázat jelent meg a városháza honlapján: titkárnőket, jogászt, esetmenedzser/tanácsadót keresnek többek között. Ha az ön képzettsége megfelel a követelményeknek, lehetősége van rá, hogy jelentkezzen.

A legtöbb pályázatot a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ írta ki. Ők például szívesen alkalmaznának egy  esetmenedzser/tanácsadót, de keresnek titkárnőt és két családsegítőt is, az egyiket határozatlan, a másikat határozott időre, mindössze néhány hónapra. E három munkakör esetében teljes munkaidőről van szó, míg  egy jogászt részmunkaidőben, heti húsz órában alkalmaznának, szintén határozott időre. Mind a négy pályázati felhívás január 19-én jelent meg a városháza honlapján.

Központi Gyógyszertár Vác

A mellékletben megtalálható, pdf-ben megnyitható dokumentumokban az olvasható, hogy a pályázatokat február 10-ig lehet benyújtani, és február 17-én bírálják el azokat, kivéve az esetmenedzseri állás esetében, ahol február 15-én döntenek. További információk is olvashatók, érdemes jelentkezés előtt azokat is átolvasni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Titkárnőt/adminisztrátort keresnek a polgármesteri hivatalba is, az állás betöltőjének határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyt ajánlva. A teljes munkaidős feladatkörbe tartozik például az osztályvezető napi munkájának támogatása, az intézményfelügyeleti és humán osztály szakmai tevékenységével kapcsolatos adminisztratív teendők, irodai feladatok – levelezés, kimenő és bejövő posta kezelése, az osztályra érkező ügyiratok iktatása, irattárazása, napi postai dokumentumok kezelése, szövegszerkesztési, sokszorosítási  teendők – ellátása.

A pályázat benyújtásának határideje február 15., az elbírálására pedig – mivel szőkőév van – február 29-én kerül sor. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments