Dunakeszin raboltak, de Vácott is bujkálhatnak

dunakeszi rablók montírozvaA dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettesek március 24-én 17 óra körüli időben mentek be az idős sértett dunakeszi lakásába és az ott lakó idős, beteg férfitől készpénzt és ékszereket követeltek. A bűnözők esetleg Vácott is feltűnhetnek.

A sértett felelősségre vonta őket, hogy mit keresnek az ingatlanában, de ekkor az ismeretlenek bántalmazták, majd lefogták és a lakásában pénz után kutattak. Végül a férfi előző napon kézhez vett nyugdíját vitték el. Az elkövetőkről grafika készült.

Központi Gyógyszertár Vác

Az egyik férfi körülbelül 30 éves, 190 centiméter magas, széles vállú, körülbelül, kerek arcú széles orrú, sötét szemöldökű borostás arcú.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Társa 25 év körüli, vékony testalkatú, borostás, beesett arcú férfi.

Az ismeretlen tettesek a magyar nyelvet törték, akcentussal beszéltek. Az egyik elkövető szürke színű felsőt és sapkát viselt, a másik pedig egy élénk, rikító sárgás vagy zöldes árnyalatú felsőt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a grafikán látható ismeretlen személyeket vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/236-28-83-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments