Nyílt edzés: már női jelentkezőket is várnak a pandák

Vác PandasNyílt edzést tart március 12-én, szombaton 10 órakor a Vác Pandas Amerikai Futball Csapat a sportcsarnok előtti területen. Várják az újoncokat, valamint akik megismerkednének ezzel a sporttal.

Kit várnak? Mindenkit: 8-12 éves gyermek korosztályban, 12-15 éves serdülő korosztályban (2015-ben a magyar serdülő bajnokságban 5. helyet szerezték meg), 16-19 éves junior korosztályban (idén először indulunk a junior bajnokságban), valamint felnőtt és először a nagy érdeklődésre tekintettel NŐI játékosokat is (az induló első női magyar bajnokságban játszani).

Központi Gyógyszertár Vác

Aki menni szeretne, az olyan sportöltözetet vigyen magával, amit nem sajnál összekoszolni. Fontos: sportcipő (stoplis erősen ajánlott, de nem kötelező), elegendő folyadék (kb. 1-1,5 liter), száraz váltó ruha, és időjárás függően esőkabát és sapka.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szakmai napot tartottak a váci humán szféra munkatársai

Arra kérik a szervezők az érdeklődőket, hogy a telefonjaikat se hagyják otthon: „Hozd a telefonod is, hogy tudj szelfizni! 14 év alatt szülői beleegyezés is szükséges, de legjobb, ha elkísérnek!
Amennyiben úgy érzed, hogy nem vagy sportos alkat, ne rémülj meg, nálunk megtalálod a fizikai és testi adottságaidnak megfelelő gyakorlatot, s ha nálunk maradsz, akkor találunk megfelelő posztot, úgy is felerősítünk.” – írják felhívásukban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments