Szombaton is Minden kezdet nehéz – diákoknak féláron

Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora-700A Thália Színházban immáron negyedik alkalommal került megrendezésre a Humorfesztivál február 24. és 28. között, amelyre többek között meghívást kapott a Váci Dunakanyar Színház saját előadása, a Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora. A darab nagy sikert aratott.

A váciak első humorfesztiválos fellépése eredményesnek bizonyult, hiszen két rangos kitüntetést is a magukénak tudhatnak. A zsűri döntése szerint a legjobb színésznő Vándor Éva, a zsűri különdíját pedig Olt Tamás vehette át, a Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora című darab írója, rendezője.

Központi Gyógyszertár Vác

Olt Tamás nagy sikerű műve a Thália közönségének is felejthetetlen perceket adott. Ezt a rangos díjak mellett a percekig tartó tapsvihar is bizonyította. Viktor és a hozzá szegődött basset hound kutya, Brúnó története mindenkit levett a lábáról.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

A Váci Dunakanyar Színházban a díjnyertes előadás legközelebb március 12-én, szombaton este 19 órától lesz látható, diákoknak pedig 50 százalék kedvezmény jár a jegy árából! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments