Az aaseni öregfiúk focicsapata Vácon járt

Aaseni focicsapat Fördős AttilávalPénteken Vácra látogatott az Aaseni Sportegyesület öregfiúk focicsapata. A település közigazgatásilag városunk testvértelepüléséhez, Donaueschingenhez tartozik. A vendégeket Fördős Attila polgármester is fogadta a városházán. Elmondta: nagy öröm számára, hogy ismét egy újabb csapat látogatott el Vácra, és bízik benne, hogy ismét jó hírünket viszik Németországba.

Roland Erndle, a csapatot vezető főpolgármester-helyettes tolmácsolta Erik Pauly, Donaueschingen városvezetőjének üdvözletét és köszönetet mondott a szívélyes fogadtatásért. Mint mondta: nagy öröm számukra, hogy fogadta őket a városvezető és, hogy megtekinthetik Vácot.

Központi Gyógyszertár Vác

A focicsapat a fogadás után megnézte a Pannónia Házban a sportkiállítást és a Gádor gyűjteményt, valamint meglátogatták a váci futballstadiont is, ahol Belák Gyula, az utánpótlást nevelő egyesület szakmai igazgatója fogadta őket.

A csapat már a következő látogatását szervezi Vácra, hiszen meghívást kaptak, hogy mérkőzzenek meg a helyi öregfiúk csapatával a jövőben. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments