Feltehetően kábítószerrel kereskedtek a váci fiatalok

váci kábítószerfogás1-700A váci rendőrök egy 25 éves férfit vettek őrizetbe, aki ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügy főszereplői D. Tamás 25 éves és P. Kitti 21 éves váci lakosok.

A váci nyomozók állampolgári bejelentés alapján jelentek meg április 5-én kedden a gyanúsítottak váci lakásán, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 25 éves férfi és társa a házban – kereskedés céljából – kábítószert tart.

Központi Gyógyszertár Vác

Az ingatlanban a rendőrök – kábítószerkereső kutya segítségével – házkutatást tartottak, melynek során kábítószergyanús fehér port és fehér színű, krémes állagú anyagot, növényi törmeléket, kábítószergyanús tablettát, valamint a kábítószer porciózására, csomagolására használatos simítózáras tasakokat és digitális mérleget, továbbá készpénzt találtak és foglaltak le.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket a helyszínen elfogták és előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

D. Tamást őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának elrendelését. Társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet – írja a police.hu.

Ellenük a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments