LiveWire Team: edzésbe lendültünk

RallySzentgyörgyi Fanni egy Tököli rendezvényen, a Drift edzésen lépett pályára, ahol ritkán lehetett a szervizben találkozni a pilótalánnyal, hiszen az első kör alatt felszabadult adrenalin a nap végéig kitartott benne, folyamatosan rótta a köröket.

Szinte csak az elhasznált gumik cseréje miatt gurult be a szervizparkba. A fejlesztések beváltak, de minden edzés során újabb változtatások kerülnek terítékre. Természetesen idén sem hagyta ki a lehetőséget, hogy örömöt szerezzen, hiszen az edzés alatt Fanni részt vett mozgássérült embertársaink autóztatásában is, akiknek sikerült hatalmas mosolyt varázsolni az arcukra.

Központi Gyógyszertár Vác

Fanni ezúton is szeretne köszönetet mondani mindazon embernek, aki segítette őt bármilyen formában! Köszönet a csapatnak, támogatóknak és barátoknak egyaránt!

Ezzel egy időben Bertus Balázs szintén Tökölön a Rally edzés keretein belül slick gumival, versenykörülmények között tesztelt. Csapattársa, Ferjáncz András segített a helyes gumiválasztásban, illetve beszerzésben egyaránt. Balázs az edzésen a gumi által szabott határok felismerése mellett a helyes elfordulást gyakorolta terhelésváltás alatt, hiszen a BMW előtt elsőkerekes autóval versenyzett. Balázs már nagyon várja, hogy rajthoz állhasson és felvehesse a kesztyűt a kategóriatársakkal, illetve egy régi jókedvű sprint versenyt tudhasson maga mögött.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

Az edzésre kilátogatott hozzánk Nagy Attila egy igazi kis méregzsákkal, egy Renault Clio-val, Gorzó Zsolt versenyzőtársunk navigálásával, oktatásával. Csapatunk értékes kilométerekkel és egy jó hangulatú edzéssel gazdagodott.

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában. (Krizsán Zoltán) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments