Utazási kedvezmény a Kemencei Erdei Múzeumvasút Napjára

kemencei erdei múzeumvasút-700Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a július 23-i Kemencei Erdei Múzeumvasút Napja rendezvényre utazóknak, bármely belföldi vasútállomásról Szob állomásra.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton az önálló gyorsvonati pótjegyet kell megváltani.

Központi Gyógyszertár Vác

Az utazást legkorábban július 22-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 24-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegezték. A bélyegzéshez a jegy tulajdonosának be kell bemutatnia a kisvasúti programra szóló részvételi jegyét. Bélyegző hiányában az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menettérti menetjegyre egészíti ki, és pótdíjat is felszámít. A bélyegzés ideje és helye: 2016. július 23. 9-20 óra között, a Kemencei Erdei Múzeumvasút pénztárában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Hétfőtől a szelektíves zsákokat viszik el

A Kisvasúti Napok programsorozat keretében tartandó rendezvényről bővebb információ itt olvasható, a vasúti utazási kedvezményről további felvilágosítás pedig a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49 telefonszámán kérhető. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments