Víz alatt a vasútállomás aluljárója: hétfőn vizsgálat indul

víz alatt a Naszály úti aluljáró-700Mint megírtuk, a csütörtöki nagy esőzés után víz öntötte el a vasútállomás aluljáróját és megbénult az autós közlekedés is mindkét, a két városrészt összekötő alagútban is. A történtek azért különösen érdekesek, mert nemrég fejeződtek be a vasútállomás rekonstrukciós munkálatai milliárdos költséggel.

A 444.hu információi szerint az állami fejlesztő pénteken már cselekedett is, és felszólította a műszaki ellenőrzésért felelős VÁCZ Mérnök Konzorciumot – az ECO-TEC Kft.-t és a Transinvest-Budapest Kft.-t -, hogy azonnal vizsgálják ki a történteket.

Központi Gyógyszertár Vác

Nagy kivonulás lesz tehát az ügyben jövő hét elején, mivel a NIF felszólítására a mérnökszervezet, a tervező, a kivitelező Közgép-Swietelsky konzorcium, a beruházó NIF és az önkormányzat szakemberei is ott lesznek a bejáráson, ahol megnézik, mitől gyűlt fel a víz, milyen állapotban van a vízelvezető hálózat, és hogy követett-e el mulasztást az üzemeltető az elégtelennek látszó vízmentesítés során. (fotó: Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments