Ma meglepő válasz érkezett stadionügyben a Vác FC-től

váci stadion nézők elől elzárt tábla-700Néhány napja sajtótájékoztatón jelentette be Pető Tibor alpolgármester, a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület elnöke, hogy a stadion felújítása körül kialakult vita megoldása elsősorban a Vác FC-t működtető kft további döntésein múlik. Ha tényleg ezeken, akkor a dolog most ismét elakadt.

Nem sokkal ezelőtt, a mai napon egy közlemény jelent meg a Vác FC honlapján, amelyből egyértelműen kiderül: a gazdasági társaság nem nyújtja be az MLSZ-hez a korábbi pályázatának hiánypótlását – ennek határideje augusztus 1. volt.

Központi Gyógyszertár Vác

„Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük John Marshall, Vác FC tulajdonos úr által Pető Tibor, Vác Város Alpolgármester és a Vác Városi Sportegyesület Elnök úrnak első alkalommal 2016. július 27-én (szerdán) 14:01-kor, majd újra 2016. augusztus 1-én (hétfőn) 11 óra 55 perckor telefonon érkeztetett szöveges üzenetét:

„Dear Tibor, The future & security of the club in Vác, for me, is not clear nor safe & definitely not secure in the current situation. I am left no option regarding TAO. Vác FC will NOT submit a TAO application by today’s August 1st deadline. Enjoy your holiday! Regards, John Marshall”

Az üzenet magyar nyelvű fordítása:

“Kedves Tibor, A klub jövője és biztonsága Vácott, számomra sem nem tiszta, sem nem biztos és a jelenlegi helyzetben nem biztonságos. Nincs más választásom a TAO-val kapcsolatosan. A Vác FC NEM fogja benyújtani a TAO-kérelem hiánypótlását a mai, augusztus 1-i határidőig. Jó nyaralást! Üdvözlettel, John Marshall.”

A korábbi sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy adott esetben a VVLSE veszi kézbe a stadion felújításának ügyét, ha szükséges. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments