A Mária napi búcsúra ismét tisztává varázsolják a Ligetet

Ligettakarítás_2A Mária búcsú közeledvén, eljött az idő, hogy ismét tisztábbá tegyük a Ligetet, a városunk „tüdejét”. A programot az idén is két délelőttre szervezik meg.

Szeptember 9-én, pénteken elsősorban az iskolás csoportokat várják, míg 10-én, szombaton az iskolákon kívül minden olyan városlakót szívesen látnak, akik a szombat délelőttjüket egy kis takarítással, parkrendezéssel töltenék.

Központi Gyógyszertár Vác

Mind a két napon 9 órakor kezdődik a program. Találkozó a Hétkápolna templom mellett.
A programot dr. Farkas László templomigazgató, a Hétkápolna Egyház Közössége, Bíró György és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány szervezik.

A rendezvény keretében szemétszedés, avargyűjtés, letört ágak összegyűjtése, és egyéb kertészeti munkák várnak a résztvevőkre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Trianon 100: az összetartozásra figyelmeztet a szomorú évforduló

A segítő szándékú embereknek korlátozott mennyiségben kerti szerszámokat is tudnak biztosítani a szervezők, de ha valakinek van otthon gereblyéje, vagy egyéb szerszáma kérik, vigye magával, ha lehetséges. Ha nincsen munkára fogható szerszámuk, akkor a rendezők adnak szemetes zsákot és kesztyűt a szemétszedéshez.

A Váci Hulladékgazdálkodási Kft idén is felajánlotta az összegyűjtött hulladék elszállítását, és újrahasznosítását, amit a szervezők ezúton is köszönnek.

További információt az alábbi elérhetőségeken kaphatnak: 06-30/921-3924, birogyorgy@yahoo.com. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments