Nem vicc: már megveheted a Víg Vác bérletet!

Négy férfi gatyában színdarab-700A Váci Dunakanyar Színházban lassan elkezdődik az évad. Már megvásárolható a Víg Vác bérlet, amelyért 6900 forintot kell fizetni.

A bérlettulajdonosok a tervek szerint elsőként október 29-én szombaton 19 órától Georges Feydeau: A balek (A hülyéje) című bohózatot nézhetik meg két részben. Feydeau vígjátékain keresztül tükröt tart elénk, és bekukucskálhatunk a párizsiak hálószobatitkaiba.

Központi Gyógyszertár Vác

Az eredetileg három felvonásos bohózatot 1896-ban mutatták be a párizsi Théâtre du Palais Royal-ban. A fergeteges vígjáték Vácott ismert és népszerű budapesti színművészek szereplésével.

A második előadást január 28-án szombaton tartják 19 órakor, ekkor J. Brammer – A. Grünwald – Kálmán Imre: Marica grófnő című nagyoperett kerül színre két felvonásban. Ez Kálmán Imre egyik legsikeresebb és leghíresebb operettje. Itt csendül fel a Szép város Kolozsvár, Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket, a Hej, cigány és sok más méltán világhírű dallam.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

A harmadik, és a sorozatban egyben utolsó előadás március 18-án szombaton lesz 19 órakor. A színpadon Marc Camoletti: Négy férfi gatyában című zenés vígjátéka elevenedik meg két felvonásban.
Ha egy darabban négy nő él egy lakásban, abból béke sosem lehet! Mert ha a ház tulajdonosának mondjuk apróhirdetést van kedve feladni, biztos, hogy az albérlőknek, de még a szobalánynak is kedve szottyan ugyanazt megtenni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments