Holnapra készítsd a futócipőd: éjszakai rajt a főtéren

vaci-ejszakai-futas-700Holnap, szombaton rendezik városunkban a főtéren az immár hagyományosnak számító éjszakai futást. A meteorológia szerint nem várható csapadék, nap közben többnyire napos, őszies időjárás lesz.

Az immár negyedik alkalommal sorra kerülő rendezvényre a résztvevők már délutántól hangolhatnak, hiszen a szervezők számos, az izmokat megmozgat programmal várják az érdeklődőket.

A közösségi oldalon hirdetett program szerint 16:30-tól DJ Balu lesz a főszereplő, miközben várják a futókat. 17 órától két órán át a hamarosan induló Dunakanyar Rádió által meghívott sztárfellépők adnak elő a színpadon, ezt követi az anyuka szépségverseny díjátadója.

A Váci Tini Dance Team és a Royal Fitness bemutatója következik, majd 20:30-kor Pető Tibor alpolgármester köszönti a résztvevőket. A bemelegítést Bagyinszki Anikó vezeti, a rajtra pedig 21 órakor kerül sor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Elsőként a tervek szerint a 2,4 kilométeres rövid-, utána a 4,8 kilométeres hosszútáv indítására kerül sor. A befutók után lesz az eredményhirdetés, majd ismét DJ Balué a főszerep, egészen éjfélig.

Nevezni a helyszínen lehet 17 órától 21:50-ig lehet. A nevezési díj 16 év alatt 500 Ft/fő, 16 év felett 1000 Ft/fő. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments