Hivatalos: távozik posztjáról Tar György ügyvezető igazgató


tar-gyorgy-esd-filo-andras-700Távozik posztjáról Tar György (képünkön jobbra), a Váci Városfejlesztő Kft ügyvezető igazgatója. A hírt a városházán hivatalosan is megerősítették. A képviselőtestület jövő csütörtöki ülésén kerül napirendre a téma – tudtuk meg.

Az elismert vállalatcsoport 2011. április 1-jétől kezdte meg munkáját, központi egysége a Váci Városfejlesztő Kft, amely a vagyonhasznosítást, a közbeszerzést, a projektmenedzsmentet foglalja magába. Ma már a holdingon belül működik a Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft, a Váci Távhő Nonprofit Közhasznú Kft, a Váci Városimázs Nonprofit Kft és a Váci Sport Nonprofit Közhasznú Kft.

„A holding létrejötte korszerű válasz a gazdasági környezet új kihívásaira, az új szervezeti struktúra kialakításával az egyik legjelentősebb változás, hogy Vác városa elkezdett saját erőforrásaival gazdálkodni.  Szándékunk szerint a város saját tulajdonú cégei a jövőben egyre nagyobb részt vállalnak majd közös feladataink megoldásában” – olvasható a cég honlapján Tar György aláírásával megjelent bemutatkozásban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A hivatalos tájékoztatás szerint a csütörtöki testületi ülésen az ügyvezető igazgató közös megegyezéses távozását terjesztik elő. (képünkön Filó András, a Váci Hulladékgazdálkodási Kft korábbi vezetője és Tar György egy sajtótájékoztatón)

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments